Καλώς ήρθατε στο blog του Λουτροχωρίου! Βοηθήστε όλοι σε αυτή την προσπάθεια και διαδώστε το blog του χωριού μας! Στείλτε τις απόψεις, τα νέα σας και κάντε τα σχόλιά σας!

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Περιοδεία Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θ.Θεοδωρίδη και υποψ. Περιφερειακών Συμβούλων στο Λουτροχώρι

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κι εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» Θεόδωρος Θεοδωρίδης μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, Ιωάννη Βέττα, Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, Μιχάλη Καραμάνη και Κώστα Καρασαρλίδη, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 το απόγευμα, το Λουτροχώρι, στο πλαίσιο περιοδείας τους στον Δήμο Σκύδρας.

Κατά την άφιξή τους ξέσπασε δυνατή βροχή (γεγονός που για τους προληπτικούς είναι καλός οιωνός), όπως μπορείτε να διακρίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες. Αφού αντάλλαξαν χειραψίες με τους παρευρισκόμενους στην συνέχεια απάντησαν σε ερωτήματα που τους ετέθησαν, όπως π.χ. σχετικά με την βελτίωση τμήματος του αγροτικού δρόμου που συνδέει το Λουτροχώρι με τα Καισαριανά και τον Δήμο Έδεσσας καθώς και για την αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών του χωριού.

Οι απαντήσεις που εδώθησαν ήταν άμεσες. Για το θέμα του δρόμου, απάντησε ο εκ Λουτροχωρίου καταγόμενος Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Πέλλας Θεοχάρης Τελιανίδης, που συνόδευε στην επίσκεψη τον Αντιπεριφερειάρχη και την ομάδα του και δήλωσε πως εντός των 15 επομένων ημερών το έργο θα τεθεί για ψήφιση κι έγκριση. Ενώ για το θέμα της αξιοποίησης των Ιαματικών Πηγών, ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ό,τι η Περιφέρεια έχει ήδη εγκρίνει κονδύλιο 100.000€ για την χρηματοδότηση του έργου, αναμένει ανάλογη υποστήριξη κι απ΄τον Δήμο Σκύδρας, μιας και ο τελευταίος μέχρι πρότεινος δεν ήταν θετικός για συνεργασία, ενώ θα πρέπει να συσταθεί κι ένας φορέας απ΄τους κατοίκους.

Ακολουθεί, σχετικό φωτορεπορτάζ...