Καλώς ήρθατε στο blog του Λουτροχωρίου! Βοηθήστε όλοι σε αυτή την προσπάθεια και διαδώστε το blog του χωριού μας! Στείλτε τις απόψεις, τα νέα σας και κάντε τα σχόλιά σας!

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Περιοδεία υπ. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Γ.Ανδρίτσου και υποψ. Περιφερειακών Συμβούλων στο Λουτροχώρι

Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με το συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» Γιάννης Ανδρίτσος μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, Κωνσταντίνο Μπαρμπαγιάννη, Νίκη Ποζίδου και Ειρήνη Πολατσίδου, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 το απόγευμα, το Λουτροχώρι, στο πλαίσιο περιοδείας τους στον Δήμο Σκύδρας.


Αντάλλαξαν χειραψίες με τους παρευρισκόμενους και συζήτησαν για διάφορα θέματα που αφορούν το χωριό. Κυρίαρχα θέματα στη συζήτηση ήταν η διαμόρφωση του αγροτικού δρόμου που συνδέει το Λουτροχώρι με τα Καισαριανά και τον Δήμο Έδεσσας καθώς και η αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών του χωριού. Ο κ. Ανδρίτσος τόνισε ό,τι η διαμόρφωση του του αγροτικού δρόμου αφορά μόνο την χαλικόστρωση του κι όχι την ασφαλτόστρωσή του όπως εσφαλμένα υποστήριζαν κάποιοι εκ των συνομιλητών.

Για το θέμα των αναξιοποίητων Ιαματικών Πηγών, ο κ. Ανδρίτσος και η ομάδα του έγιναν δέκτες της βαθειάς απογοήτευσης του κόσμου, μιας και μέχρι σήμερα-εν έτη 2014, δεν έχει γίνει κάποια υποστήριξη του θέματος από πλευράς της επίσημης πολιτείας και των φορέων της, πέρα από τις γνωστές υποσχέσεις που ακούγονται σε κάθε προεκλογική περίοδο. Ο κ. Ανδρίτσος με τη σειρά του, υποστήριξε πως η περιοχή χρήζει πιο σοβαρής αντιμετώπισης και πως το θέμα είναι ήδη στην ατζέντα του για αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών. Επίσης συζητήθηκαν και διάφορα άλλα θέματα, μεταξύ αυτών... αγροτικά, καθώς και η εξέλιξη των εργασιών της αποπεράτωσης του Μνημείου για την Γενοκτονία των Ελλήνων της καθ΄ημάς Ανατολής.

Ακολουθεί, σχετικό φωτορεπορτάζ...