Καλώς ήρθατε στο blog του Λουτροχωρίου! Βοηθήστε όλοι σε αυτή την προσπάθεια και διαδώστε το blog του χωριού μας! Στείλτε τις απόψεις, τα νέα σας και κάντε τα σχόλιά σας!

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Μαζί για το αύριο» για το Λουτροχώρι και φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη των υποψηφίων στο Λουτροχώρι

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 απέχουν μόλις μερικές ημέρες και οι επισκέψεις των υποψηφίων και των συνδυασμών τους, συνεχίζονται σε καθημερινό σχεδόν επίπεδο.

Το απόγευμα της Τρίτης 6 Μάη 2014, μεγάλη ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού «Μαζί για το αύριο» με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Καραγιάννη, επισκέφτηκαν το Λουτροχώρι και αφού χαιρετήθηκαν με πολλούς κατοίκους, στην συνέχεια συζήτησαν στα κεντρικά καφέ της πλατείας του χωριού, για τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους. Το κύριο και ζωτικής σημασίας θέμα, είναι φυσικά αυτό, της αξιοποίησης των Ιαματικών Πηγών με κατασκευή Λουτρών και εισπνοθεραπευτηρίου.

Μάλιστα σε σχετικό ενημερωτικό που αναρτήθηκε σε κεντρικά σημεία του χωριού, το συγκεκριμένο θέμα για κατασκευή Λουτρών, εμφανίζεται πρώτο σε σχετική λίστα θεμάτων
που θέλουν να υλοποιήσούν μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους οι υποψήφιοι, για το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραντίδης Λάζαρος του Νικολάου και για την τοπική κοινότητα Πετραίας-Λουτροχωρίου-Πλευρώματος Δήμου Νίκη του Ιωάννη, μαζί με την υποστήριξη του επικεφαλούς του συνδυασμού «Μαζί για το αύριο» και υποψήφιου Δημάρχου Σκύδρας Μιχάλη Καραγιάννη.

Σε επόμενες ανάρτησεις θα σας παρουσιάσουμε -τρία- βίντεο από τον διάλογο που είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκύδρας Μιχάλης Καραγιάννης, με κατοίκους του Λουτροχωρίου.

Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ που σας ετοιμάσαμε από την επίσκεψη των υποψηφίων του συνδυασμού «Μαζί για το αύριο» στο Λουτροχώρι...